Ervaringen


Lees wat andere mensen hebben ervaren!

(vertaalde versie)

 

 

freedigitalphotos.net/marin

freedigitalphotos.net/marin

Ik ben nog nooit een douchekopfanaticus geweest. Ik bezit de standaard douchekop die bij de huur zat van mijn appartement voor het afgelopen jaar. Ik ben er nooit echt blij mee geweest, maar ik heb me ook nooit gerealiseerd hoeveel beter mijn ochtenden kunnen zijn, totdat ik de Luxe Aroma Wellness Douchekop PROFESSIONAL probeerde GOEDEMORGEN, WERELD!”

 

“Een luxe douchekop? Je zou net als ik kunnen zijn en zich afvragen: “Wat maakt deze douchekop nu zoveel meer “luxueus” dan alle andere?” Laat me je vertellen waarom. Allereerst, als je van citrusgeur houdt, en het staan onder zachte watervallen en ontspanning, dan heb je deze Aroma Wellness Douchekop direct nodig!”

 

“De Aroma Wellness Douchekop Professional is doordrenkt met natuurlijke etherische oliën en vitamine C. Zodra je het water laat stromen, is stroomt je badkamer vol met een heerlijk en uitnodigend citrus geur. Tegelijkertijd verwijdert de vitamine C waardoor 98% van het chloor en andere verontreinigingen uit je kraanwater.”

 

“Ik weet niet zeker waarom ik nooit eerder had overwogen om mijn douche water te filtreren. Immers, de huid is het grootste orgaan en het absorbeert het douchewater, dus zou het logisch zijn dat het alleen gefiltreerd water zou moeten absorberen.”

 

“Wanneer je toegeeft aan de verleiding en je stapt in de douche, dan heb je het gevoel dat je net in een regenwoud bent gestapt tijdens de piek regenseizoen. De douchekop beschikt over een gepatenteerde technologie van driehoekige douchegaatjes die niet alleen water bespaart, maar ook een hoge waterdruk. De gaatjes zijn gelijkmatig verdeeld om het water te verspreiden over je lichaam. Het is de perfecte verdeling van de druk van het water, zodat het sterk is, maar niet te veel. De waterdruk in combinatie met de aromatherapie maakt je douche aangenaam en ultra ontspannend. Ik kwam erachter dat ik veel meer tijd onder douche spendeerde en eruit kwam met een gevoel alsof ik herboren was.”

 

“De Aroma Wellness douchekop PROFESSIONAL is de investering goed waard en ik zal nooit meer teruggaan naar een andere reguliere douchekop. Echt waar! Plus, de douchekop is een eenmalige investering. De enige andere aankopen die je zult gaan doen voor deze douchekop is een nieuwe Vitamine C filter cartridge, ruwweg elke twee maanden.”

 

“Oke, nu dat je er alles over hebt gehoord, weet ik dat je niet in staat bent om weerstand te bieden tegen je eigen privé-spa elke keer als je in de douche stapt. Verwen jezelf of verras een geliefde ermee (ik weet dat mijn man er erg blij mee is).”