Chloorvrij


Chloorvrij Douchen

 

Milieuvriendelijke oplossingen

Go Green!

Waterzuiveringsysteem dat chloorresten verwijdert

Wanneer het water door het douchekopfilter stroomt, worden kleine hoeveelheden vitamine C en aromagel afgestaan om 98% van de kiemen en chloorresten die in het leidingwater voorkomen, als ook onaangename geurtjes, te verwijderen. In feite genereert de Aroma Wellness Douchekop Professional 421.000 anionen/cc (=negatieve ionen), dat is 100 keer meer negatieve ionen dan bij een waterval.

 

 

 

 

Vitamine C

Pure Vitamine C Kracht!

Biologisch Waterzuiveringssysteem

De natuurlijke Vitamine C douche verwijdert 98% chloor en chlooraminen uit het leidingwater. Door chloor te neutraliseren en het water te verzachten, breekt hoofdhaar minder snel. Tevens vermindert dat de roosvorming op de hoofdhuid, wordt geverfd haar beter beschermd en blijft de kleur langer aanwezig. Met shampoo wassen is dan minder vaak nodig.

Het gebruik van Vitamine C (l-ascorbinezuur; natrium ascorbaat) als filtratiesysteem in een douche is uiterst effectief en geeft bijna perfecte resultaten, zonder de natuur en het milieu te belasten. Vitamine C (ascorbinezuur) is onlangs opgenomen in AWWA- (American Water Works Association) standaard (AWWA, 2005b) als een van de methoden voor de dechlorering van ontsmet leidingwater.

Door de in de douchekop geintegreerde Toermalijn-keramiekkogeltjes kunnen E-coli en andere bacteriën uit het water verwijderd worden. De licht zure omgeving binnen een vitamine C douchefilter remt de groei van bacteriën.

Het toegevoegde vlies-filter verwijdert tevens schadelijke stoffen zoals zware metalen en roest, alvorens het water door de douchekop stroomt. Kortom het water dat uit de douchekop stroomt is vrij van bacteriën, zware metalen en chloor.

De natuurlijke vitamine C douchefilter werkt effectief bij elke watertemperatuur en presteert de gehele levensduur constant op hetzelfde niveau.

 

Voel je goed en GA GROEN!

 

Freedigitalphotos.net/photostock

freedigitalphotos.net/photostock