Water Design


Een douchekop met overtuigend veel meerwaarde

Douche Sensation biedt waterveredeling (water design), het mooi maken van water, aan als nieuwe vorm van olfactorisch consulting, professionele advisering op het gebied van de reuk.

Velen nemen dagelijks graag een douche. Nu kan zo iets gewoons weer als iets bijzonders ervaren worden, een ware gebeurtenis.

Aangename geuren kunnen ons in een mum van tijd een bijzonder welzijnsgevoel geven. De dagelijkse stress vloeit vlot weg en we kunnen ons weer heerlijk ontspannen.

Wij bieden accommodatieverschaffers en particulieren zorgvuldig geselecteerde douchekoppen aan die douchewater omzetten in beauty-water. De geïntegreerde Vitamine C met Aroma gel filteren tovert de badkamer in een handomdraai om in een mini-SPA. Naast een heerlijke geur, daalt het waterverbruik aanzienlijk, de straal wordt veel krachtiger en het water gezuiverd en onthard. Kortom echt stralend mooi heilzaam water.

relax-spa-aroma-douchekop

 

Wat zijn de productvoordelen in één oogopslag?

Meerdere gepatenteerde technologieën zijn gecombineerd in één enkel product. Het assortiment aroma douches (PROFESSIONAL, COMFORT, ROYAL PRESTIGE, WallFix) combineert 6 aantrekkelijke voordelen in één product.

1. Verrijkt met Vitamine C:
goed voor huid en haar, neutraliseert chloor en geuren, minder invloed Kalkaanslag

2. Met Aroma effect:
de sfeer stijgt, de stress vermindert, men ontspant zich

3. Ionisator:
het welzijn neemt toe, het water wordt zijdezacht

4. Drietal filters (tegen chloor, bacteriën, deeltjes als roest en vuil):
zuivert en filtert water

5. Turbo ECO (1,5 x meer krachtiger waterstraal bij gemiddeld 22% minder waterverbruik):
geld besparend met meer kracht

6. Gebruiksvriendelijk. Past op elke doucheslang, is volledig en eenvoudig te reinigen, gaat langer
mee (onderdelen zijn apart verkrijgbaar)

 

Goed om te weten: het product laat geen resten achter op het lichaam, de armaturen en de douche inrichting. De heerlijke geur is verdwenen na ongeveer 15 tot 20 minuten na het douchen en komt pas weer terug bij de volgende douchebeurt.

 

De aankoop van een dergelijke handdouche is vaak een eenmalige investering (onderdelen kunnen apart besteld worden, wat de levensduur verlengt) en de douchekop betaalt zich vrij snel terug door een lager water- en energieverbruik.

Onderdelen zijn optioneel verkrijgbaar, mocht dat nodig zijn.

 

Meer Details